Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 05:55

Осійський ЗЗСО

І-ІІІ ступенів

ім. Федора Потушняка

Категорії розділу
Головні події школи [228]
Важливе від МОН [30]
Методична робота школи [5]
Виховна робота [2]
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Травень » 14 » Важливе від МОН №4: Хто отримає гроші на розвиток у 2020 році, зміни до умов прийому в університети
11:23
Важливе від МОН №4: Хто отримає гроші на розвиток у 2020 році, зміни до умов прийому в університети
 
 
 

Шановні освітяни!

Міністерство освіти і науки продовжує ділитися з вами важливими та цікавими новинами за тиждень, що минув.

Вітаємо у нашому колі 60 новачків – це ті, кого ми додали до цієї розсилки за вашою рекомендацією. Якщо ви знаєте ще когось, кому може бути цікаво і корисно щочетверга отримувати від нас такі листи, будь ласка, поділіться контактом через цю форму: forms.gle/B6dcJMVsMArviL767.

Ми також не втомлюємось наголошувати: отримання цієї розсилки – виключно добровільне. Якщо ви НЕ ХОЧЕТЕ її отримувати, будь ласка, дайте знати у цій формі: forms.gle/f5uUqeJ2reZ1UkU26.

Дякуємо, що залишаєтесь із нами на зв’язку, а зараз переходимо до новин!

 

ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНЬОЇ СУБВЕНЦІЇ У 2020 РОЦІ:
ЯКІ ЗАКЛАДИ ЗМОЖУТЬ ОБЛАДНАТИ ВБИРАЛЬНІ, ПРИДБАТИ АВТОБУСИ,
ЗАКУПИТИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ХАРЧОБЛОКІВ

На сайті МОН ви можете ознайомитися з рішеннями комісії щодо затверджених пропозицій держадміністрацій з використання освітньої субвенції у 2020 році. Ось прямі посилання для перевірки:

Наразі комісія продовжує працювати. Інформація оновлюватиметься.

 

ВАЖЛИВО ЗНАТИ ВИПУСКНИКАМ: ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ
ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ ТА НОВІ МОЖЛИВОСТІ ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ

МОН внесло зміни до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України. Відповідний наказ, підписаний 4 травня 2020 року, пройшов реєстрацію у Міністерстві юстиції.

Змін зазнали терміни проведення вступної кампанії у 2020 році – усі дати зсунуто на місяць (серпень) з урахуванням прогнозу розвитку епідеміологічної ситуації. Так, для вступників на основі ПЗСО реєстрація електронних кабінетів розпочнеться 1 серпня, прийом заяв та документів триватиме з 13 до 22 серпня (для тих, хто вступає за результатами ЗНО), та до 16 серпня для вступників, що складатимуть вступні іспити в закладі вищої освіти. 

Творчі конкурси та вступні іспити на місця державного замовлення будуть проводитись з 1 до 12 серпня. Надання рекомендацій для зарахування на бюджет відбуватиметься не пізніше 27 серпня, а подача вступниками документів для зарахування – до вечора 31 серпня.

Докладна новина тут: bit.ly/2LtqKXL. Текст оновлених умов прийому тут: bit.ly/3cx5wEi.

Ця інформація надзвичайно важлива для ваших випускників, що планують вступати у виші. Будь ласка, поширте серед батьків новину з сайту МОН, а також вкладену інфографіку.

 

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ:
ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН І ПОРАДИ ДЛЯ БАТЬКІВ

  • Продовжується навчання у Всеукраїнській школі онлайн на YouTube МОНyoutube.com/c/MONUKRAINE. Для 5-11 класів воно триває з 10:00 з ПН до ПТ, для учнів початкової школи – з 9:00 щовівторка та щочетверга. В межах відзначення Дня пам’яті та примирення було підготовано спецурок про Другу світову війну. Заохочуємо використовувати його для розмови з дітьми про цей історичний період. Відповідний урок ви віднайдете за посиланням: youtu.be/4pSkGrmbeq4

  • Кілька простих порад від UNICEF Ukraine, які допоможуть зменшити тривожність дитини під час пандемії COVID-19. Важливо ділитися цими порадами з батьками учнів – ці знання можуть знадобитися у багатьох життєвих обставинах. Докладніше дізнавайтеся за посиланням: uni.cf/2WOVFmV

 

Дякуємо, що залишаєтесь разом із нами! Ми цінуємо кожен відкритий і прочитаний вами лист.

Дати нам поради щодо вдосконалення цієї розсилки ви можете за посиланням: forms.gle/YhftxZ6CtDtGurDw9. Нам дуже важлива ваша думка! :-)

 

До наступного четверга!

З вірою у наші спільні сили
команда Міністерства освіти і науки України

Категорія: Важливе від МОН | Переглядів: 188 | Додав: marykopyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пам'ятні дати
Календар свят. Мова, граматика, спілкування
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024